Produkter

VELKOMMEN TIL CLEMCO NORGE AS

ET NYTT TIÅR HAR STARTET!

Clemco Norge fylte 40år i 2019. Det betyr 40 år i overflatebransjene der vi har levert utstyr og tjenester. 2019 var starten på en ny kurs for Clemco Norge. Med flere nyansettelser i nøkkelposisjoner er vi rigget med et kompetanseløft og er klare for å ta nye steg.

Vi har flyttet til mer hensiktsmessige lokaler på Skytta. Her har vi større lagringsplass og helt nytt verksted og kurslokaler. I tillegg skal vi åpne en proffbutikk/showroom slik at du som kunde skal bli ekspedert på en profesjonell måte. Våre servicefolk tar service og reparasjoner på alle merker og vi lover ferdig service på 48 timer på Tritech malersprøyter.

Industriveien 8, Skytta
Industriveien 8, 1481 Hagan

Dette gir oss muligheten til å gi deg som kunde den servicegraden du trenger. Kvalitet, forutsigbarhet og pålitelighet skal alltid være i fokus.

Vi jobber kontinuerlig med produktoppdateringer og ny kunnskap rundt de bransjene vi opererer i. De er konstant i endring og vi må følge med!

Clemco Norge jobber alltid mot det samme målet, - å være den mest ettertraktede leverandøren til overflatebransjene!

Siden starten i 1979 har Clemco Norge levert profesjonelt utstyr til industrien, shipping, offshore og overflatebransjen, og vi tilbyr kvalifisert informasjon og veiledning basert på lang og bred bransjeerfaring. Selskapet er en av Norges markedsledende leverandører innen overflatebehandlingsutstyr og dertil hørende, og er en virksomhet i sterk vekst. Vi har store ambisjoner for årene som kommer. 

Produktene utvikles ut fra kundens behov og ønsker, og hentes fra ledende leverandører eller egen produksjon. Vi tilbyr fullgode og komplette løsninger tilpasset bransjer som oljeindustri, shipping, bygg & anlegg, samt generell verftsindustri og liknende.

Clemco Norge AS er kjent for sin servicegrad og produktkunnskap, og vårt mål er alltid å levere produkter og tjenester av den aller høyeste kvalitet. Det er med stolthet vi presenterer vårt produktprogram. Nøl ikke med å kontakte oss for en hyggelig overflateprat.

Med vennlig hilsen
Carl Gulbranson
Daglig Leder

HISTORIE

VISJON OG FORRETNINGSIDÉ

KVALITETSSIKRING