Produkter

KAMPANJER/LAGERSALG

BlackFriday kampanje
Clemco Norge er glade for å kunne presentere et nytt sortiment innenfor maskering og tildekning. Den profesjonelle vet at bare det perfekte resultatet betyr noe. Derfor er det bare produkter av høyeste kvalitet som er tilstrekkelig, fordi det bokstavelig talt er starten på en perfekt finish. Deltec er for de profesjonelle, for best mulig resultat.

Vi feirer Deltecs intreden i vår produktportefølje med et skikkelig Black Friday - tilbud. Aller priser er eks. mva. Tilbudet gjelder til og med 30. november eller så lenge beholdningen rekker.
 
Bestill dine kampanjeprodukter på:
Tlf. 23125120 | epost: clemco@clemco.no

 

Deltec maskeringstape Gold 24mm x 50m

Kartongsalg
Pr. kartong à 36 ruller  kr. 1.764,-  (49,-/stk)
Deltec maskeringstape Gold er av rispapir (washi) som tåler temperatur opp til 100°C. Rispapiret sørger for skarpe malingslinjer og etterlater ingen limrester. UV-bestandig i over 6 måneder, og egnet for både innendørs og utendørs bruk på tørre og glatte overflater. Les mer.
 

 

Deltec Floor Cover 0,6 x 60 m (36 m2)

Cover
 Selvklebende beskyttelsesfolie for overflater som tre, laminatgulv, fliser og steiner. Limlaget er på utsiden av rullen som gjør det enkelt å rulle ut. Avtakbart uten å etterlate limrester etter opptil to måneder. Les mer.
 
 

Deltec Covering Fleece 100cm x 25m

Fleece 
 Absorberende tildekking av bomull. Gjenbrukbar. Vanntett PE antisklibelegg på undersiden. Bredde 100 cm. Les mer.
 

 

Arbeidsbord/plattform 4-i-1

Arbeidsbord (1)
Unikt "fire i ett" multi arbeidsbord/plattform, som kan benyttes som arbeidsbord, arbeids-plattform, rullebrett for transport eller som montørvogn. Les mer.
 

 

Vifteovn industri, 3,3 KW - 3 trinns vifte

Vifteovn (1)
3300W, 3 viftehastigheter, 1650W + vifte, 3300W + vifte.